Cine suntem?

Valorile noastre

redirectionezdoilasuta.ro este un proiect al Asociației Envision.

 

Asociaţia Envision s-a născut din inţiativa a trei prieteni care s-au cunoscut ca voluntari în diverse proiecte comunitare.

 

Iniţiativa noastră a plecat de la observaţia pe care, probabil, o faceţi și voi în fiecare zi: vorbim mereu despre nevoia de schimbare în multe domenii ale vieţii sociale din România, dar nu facem atât de mult pe cât am putea.

 

Credem că schimbarea începe de la fiecare persoană, credem în solidaritatea umană și în puterea ei. De aceea ne dorim să implementăm proiecte care să fie motoare ale schimbării prin promovarea unei cetățenii active, implicării sociale și voluntariatului printre toate categoriile de vârstă.

 

Mai multe despre Asociația Envision poți găsi pe site-ul nostru envisionromania.org.

 

Proiectul “2% pentru schimbare”

 

banner-800x80

 

Chiar dacă nu ai timp sau nu ai destule resurse financiare să faci mai mult pentru comunitate, prin intermediul prevederii 2% poți face o diferența ajutând organizațiile nonprofit să devină ambasadorii schimbării pe care ţi-o doreşti în societate.

 

După 10 ani de la apariția prevederii 2%, doar 24,9% dintre contribuabili au redirecționat în anul 2013, iar numărul acestora a înregistrat o creștere insignifiantă, de doar 0,3%, faţă de anul precedent. Oportunitatea de schimbare este foarte mare!

 

Pe redirecţionezdoilasută.ro am căutat să prezentăm informaţia cât mai atractiv, mai simplu şi mai prietenos. Şi pentru că unul dintre motivele pentru care contribuabilii nu redirecţionează 2% este neîncrederea că banii sunt folosiţi aşa cum trebuie, am decis să promovăm în cadrul proiectului nostru mai multe cauze şi studii de caz de succes.

 

Dacă îţi place iniţiativa noastră, dă-ne like și share pe pagina de facebook și ajută-ne sa o promovăm folosind materialele pentru online din pagina PROMOVEAZĂ 2%.

 

Îţi mulţumim că alegi să fii responsabil şi că arăţi că îţi pasă de comunitatea în care trăieşti!

 

Echipa Envision

 


 

Datele asociației:

 

Adresa: Şos. Bucureşti – Târgovişte nr. 44B, bloc 1, tronson 2, apt. 213 Com. Mogoşoaia, jud. Ilfov

CUI: 30756627

Cont IBAN: RO76 INGB 0000 9999 0336 4764

Informații Organizație

Descarcă Formular 230

Descarcă Formular 200
An înființare: 2012
Localitate: Mogoșoaia
Județ: Ilfov
Domeniu de activitate:
Creșterea implicării sociale, promovarea voluntariatului și a cetățeniei active
Proiecte principale:
redirectionezdoilasuta.ro galantom.ro
Telefon: 0721765383
[kml_flashembed publishmethod="dynamic" fversion="11.0.0" movie="http://www.redirectionezdoilasuta.ro/wp-content/themes/2ls/_/img/banner.swf" width="300" height="400" targetclass="flashmovie" play="true" loop="true" menu="false" quality="best" scale="exactfit" salign="tl" wmode="opaque"] [/kml_flashembed]

Ai întrebări? Contactează-ne!

Partenerii noștri

Urmărește-ne pe rețelele sociale!