Proiectul “2% pentru schimbare” susține în 2014 cauze sociale din arii diverse

Anul acesta am decis să lărgim plaja organizațiilor pe care le susținem pe redirectionezdoilasuta.ro – 2% pentru schimbare către toate domeniile care aduc schimbare în comunitate.

 

Dacă doriți să fiți pe harta noastră de pe site vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@redirectionezdoilasuta.ro. Pentru fiecare organizație de pe hartă vom posta câteva informații generale și date de contact. Utilizatorul are posibilitatea să caute o organizație, să descarce direct și să imprime formularele 230 și 200 precompletate cu datele fiscale ale organizatie.

 

De asemenea, dacă doriți să promovați proiectele organizațiilor voastre care sunt obiectul campaniilor de 2%, dar și alte proiecte, evenimente și activități, puteți să ne scrieți și să ne trimiteți materiale pe aceeași adresă. Materialele voastre vor fi postate în secțiunea de blog/news feed a site-ului și promovate pe pagina noastră de facebook.

 

Așteptăm mesajele voastre!

Comentarii

[kml_flashembed publishmethod="dynamic" fversion="11.0.0" movie="http://www.redirectionezdoilasuta.ro/wp-content/themes/2ls/_/img/banner.swf" width="300" height="400" targetclass="flashmovie" play="true" loop="true" menu="false" quality="best" scale="exactfit" salign="tl" wmode="opaque"] [/kml_flashembed]

Categorii

Arhivă

Ai întrebări? Contactează-ne!

Partenerii noștri

Urmărește-ne pe rețelele sociale!